Izvješće o održanom XI. edukativnom modulu Programa Stručno-razvojnog centra DV Dugo Selo

 

 

U četvrtak, 02. ožujka 2023. s početkom u 12:15 sati (do 17:00 sati) u DV Dugo Selo održan je  jedanaesti edukativni modul pod nazivom Prikaz projekata iz područja poticanja cjelovitog razvoja djeteta kroz područje matematičke kompetencije i osnovnih kompetencija u prirodoslovlju (domaća zadaća polaznika) u okviru Programa Stručno- razvojnog centra za poticanje cjelovitog razvoja djeteta kroz područje matematičke kompetencije i osnovnih kompetencija u prirodoslovlju. Edukacija je održana na mreži putem ZOOM platforme.

Polaznice edukacije bile su odgojno-obrazovne djelatnice dječjih vrtića Grada Zagreba, Zagrebačke županije i drugih te DV Dugo Selo, njih 43.

Polaznice Daria Pacadi Bolešić i Nevenka Zolić za domaću zadaću su napravile i prezentirale Kraći program jačanja matematičke kompetencije djece rane i predškolske dobi.

Zvezdana Pantić i Helena Penzar prikazale su sklop aktivnosti vezanih za prirodoslovlje i matematiku.

Jasminka Eremija prikazala je aktivnosti u mlađoj vrtićkoj skupini vezano za matematiku i prirodoslovlje.

Valentina Krušec je za domaću zadaću napravila izlaganje na temu Poticanje cjelovitog razvoja djeteta kroz područje matematike i prirodoslovlja.

Marija Sremić je prikazala Poticanje matematičke kompetencije djece, dok je Štefica Vulje prikazala Kraći program jačanja matematičke kompetencije.

Polaznice su se jako potrudile i uložile vrijeme i trud u osmišljavanje svojih aktivnosti te podijelile svoja nova saznanja i ideje s ostalim polaznicama edukacije.

 

Pripremila: Josipa Mrnjaus, mag.praesc.educ.

dvds.hr is designed by NEO NEO-informatika
Copyright 2023 Dječji vrtić Dugo Selo. Sva prava zadržana.