OBAVIJEST RODITELJIMA O  ORGANIZACIJI RADA VRTIĆA KOJA SE PROVODI  OD 21.10.2020.g. DO DALJNJIH UPUTA HZJZ I STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE GRADA DUGOG SELA

 

 

 

RODITELJI/SKRBNICI DOVODE DJECU DO 9 SATI.

RODITELJI  NE ULAZE U USTANOVU, VEĆ DOLAZE DO ULAZA PRI ČEMU JE OBAVEZNO ISPRAVNO NOŠENJE MASKI I ZADRŽAVANJE DISTANCE OD NAJMANJE  2 METRA U ODNOSNO NA DRUGE RODITELJE/SKRBNIKE I DJECU.

 PRIJE DOLASKA U VRTIĆ RODITELJI SU OBAVEZNI DJETETU IZMJERITI TEMPERATURU.

DJECA KOJA IMAJU POVIŠENU TJELESNU TEMPERATURU, RESPIRATORNE SIMPTOME POPUT KAŠLJA I KRATKOG DAHA ILI KOJI SU POD RIZIKOM DA SU MOGLI BITI U KONTAKTU S OSOBAMA POZITIVNIM NA COVID-19 (PRIMJERICE U KUĆANSTVU ILI U USTANOVI) ILI SU POD SUMNJOM DA BI MOGLI BITI ZARAŽENA S COVID-19 OSTAJU KOD KUĆE TE IH RODITELJI/SKRBNICI NE SMIJU DOVODITI U USTANOVE. 

RODITELJI IMAJU OBAVEZU O IZOSTANCIMA DJECE UKOLIKO SU BOLESNA ILI U SAMOIZOLACIJI OBAVIJESTITI ZDRAVSTVENU VODITELJICU, A O OSTALIM RAZLOZIMA IZOSTANKA ODGOJITELJE SKUPINE.

ODGOJITELJ/DJELATNIK VRTIĆA PREDAJE DIJETE RODITELJU/SKRBNIKU ISPRED ULAZA U USTANOVU.

U VRTIĆU SE PROVODE ODGOJNO OBRAZOVNI PROGRAMI UZ PRIMJENU HIGIJENSKO EPIDEMIOLOŠKIH MJERA. SURADNJA S RODITELJIMA; INDIVIDUALNI RAZGOVORI ILI KONZULTACIJE S ODGOJITELJIMA I ČLANOVIMA STRUČNOG TIMA MOGU SE ORGANIZIRATI PUTEM EMAILA SKUPINE, TELEFONOM ILI UZ PREDHODNU NAJAVU I DOGOVOR, A PREMA UPUTAMA HZJZ U PROSTORIJAMA VRTIĆA.

Dugo Selo, 12. veljače, 2021.

 

DJEČJI VRTIĆ DUGO SELO

Ravnateljica

Draženka Sesan, prof.

 

dvds.hr is designed by NEO NEO-informatika
Copyright 2021 Dječji vrtić Dugo Selo. Sva prava zadržana.