'MALA FRIDA' - GRADSKO KAZALIŠTE ŽAR PTICA

 

 

 

Odlazak u kazalište djeci nudi spoj mašte, interakcije i kreativnosti te razvija ljubav prema umjetnosti.

Tako su i djeca Dječjeg vrtića "Dugo Selo", skupine Pčelice, Sovice, Žabice i Bubamare,  u ožujku 2022. prisustvovala kazališnoj predstavi "Mala Frida" u organizaciji i suradnji Gradskog kazališta Žar ptica te naše pedagoginje, Nikoline Bošnjak.

Sam odlazak u kazalište i vožnja autobusom, za djecu je bio velik doživljaj, koji se još više produbio nakon odgledane predstave. Puni dojmova i pozitivnih misli, djeca su s veseljem prepričavala taj dan te se upustila u likovne aktivnosti slikanja "da budu kao Frida".

"Mala Frida priča je o prijateljstvu koje nas čini boljima, odlučnosti koja nas čini neustrašivima i zamišljanju koje sve čini mogućim. No prije svega, Mala Frida priča je o prihvaćanju, sebe i drugih. Ona će, nadamo se, pokazati kako je jedna djevojčica bez obzira na sve prepreke koje joj život donosi odlučila u njega zakoračiti bez straha i kako je upravo zbog svoje hrabrosti postala neponovljiva Frida Kahlo." ( A. Prenkaj, G. Marin,  D. Ivanković,  P. Atanasoski, M. Hergešić, B. Ilić i J. Kovačić)

 

 

 

dvds.hr is designed by NEO NEO-informatika
Copyright 2021 Dječji vrtić Dugo Selo. Sva prava zadržana.