banermali.png
baner001.jpg baner002.jpg baner003.jpg baner004.jpg baner005.jpg baner006.jpg baner007.jpg baner008.jpg baner009.jpg baner010.jpg baner011.jpg baner012.jpg baner013.jpg

 

Starija vrtićka skupina I.  „Sunce“

Matične odgojiteljice: Branka Dolski i Petra Jurić (zamjena Suzana Čop, zamjena Nikolina Baček)

 

Skupina „Sunce“ u novoj godini je predškolska skupina u kojoj ćemo usvajati većim dijelom predmatematičke i predčitalačke vještine.

Iz naše skupine četvero djece otišlo je u školu, a stiglo nam je šestero djece iz skupina „Srčeka“ i „Patkica“.

Djeca iz skupine  “Sunce“  od malena  nastupaju na svim važnim događanjima. Kad zapjevamo od srca  i iz sveg glasa svakog ugrijemo i atmosferu podižemo. Skupina „ Sunce“ broji 16 djevojčica i  15 dječaka. Dječaci i djevojčice spretni su graditelji dvoraca, špilja, seoskih imanja, sela, ulice, zološkog vrta, cesta i dr. za to im je potrebno puno kocaka od različitih materijala i dovoljno prostora da sve te građevine i konstrukcije stanu u našu sobu. Osim građevinara tu se mogu naći doktori, policajci, vatrogasci, učitelji, brižne mame i ljubazni trgovci. Volimo istraživati prirodu, koristiti različite likovne tehnike, a kad smislimo neku priču i izradimo lutku od naših  ruku nastaje prava atrakcija. Naša Sunčeka uvijek su dobro raspoložena za ples, pjevanje i zajedničke igre. 

 

 

 

Djecji vrtic "Dugo Selo" @ 2014.
X

Ups!

Nedozvoljeno kopiranje sadržaja!