banermali.png
baner001.jpg baner002.jpg baner003.jpg baner004.jpg baner005.jpg baner006.jpg baner007.jpg baner008.jpg baner009.jpg baner010.jpg baner011.jpg baner012.jpg baner013.jpg

 

Ekološka likovna radionica

 

 

 

Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna, u petak 05. Listopada, u holu vrtića, s ciljem osvještavanja dječjih prava, održana je ekološka likovna radionica s djecom i roditeljima.

Organizacijom radionice željeli smo istaknuti važnost suradnje obitelji i vrtića, s posebnim naglaskom na “Pravo djeteta na sudjelovanje”, odnosno ulozi djeteta u unaprjeđenju kulture njegova života u obitelji i izvan nje.

Izradom okvira od različitih jesenskih plodova, djeca i roditelji pokazali su kreativnost i domišljatost u likovnom izražavanju. Svoja viđenja prava crtali su drvenim bojicama i flomasterima, a uokvirene crteže izložili smo na panou u holu vrtića. Radionica je protekla u veselom i ugodnom ozračju.

Kako bi se prisjetili “Prava djece na igru i odabir prijatelja”, djeca odgojne skupine “Medvjedići” posjetila su djecu odgojnih skupina “Ježići” i “Jagodice” te sudjelovala u njihovim igrama i aktivnostima.

 

Odgojiteljice Irena Hlebec i Marija Jukić

 

K U T A K    Z A   S M I J E H


 

ZAŠTO IMAMO PREZIME?

Da znaš tko si, jer neki imaju isto ime. (A.M. 6 g.)

Kad ides preko granice da mama može reći prezime preko kartice. (E.M.6 g.)

Kalendar događanja

Srpanj 2019
16
Utorak
DAN BICIKLISTA
BuaXua Calendar

Eko-himna

Brojač posjetitelja


Trenutno

4
Online

16 Srpanj 2019
Djecji vrtic "Dugo Selo" @ 2014.
X

Ups!

Nedozvoljeno kopiranje sadržaja!